Skip to content

Daniël van den Berkmortel

Directeur

Ik ben bij het Wijmans en Partners Instituut verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van interim-opdrachten. Als GZ-psycholoog heb ik ruime ervaring opgedaan binnen de GGZ als (regie)behandelaar, begeleider van basispsychologen en onderdeel van een multidisciplinair team. Vanuit deze ervaring ben ik in staat een goede inschatting maken wat er nodig is binnen een organisatie aan expertise en hoe dit het beste ingevuld kan worden. Mijn persoonlijke specialismen als behandelaar zijn EMDR, Schematherapie en CGT. Tevens ben ik betrokken bij het geven van trainingen binnen de GGZ als co-trainer. Dit gebaseerd op mijn ervaring als GZ-psycholoog in het geven van groepstrainingen aan cliënten en deskundigheidsbevordering aan collega’s. Daarnaast geef ik al een aantal jaren les over de psychopathologie aan zorg-professionals buiten de GGZ. Als persoon zou ik mezelf omschrijven als nieuwsgierig, stressbestendig, doortastend en flexibel. Ik vind het fijn om in teamverband te werken, maar kan ook goed autonoom werken en neem mijn verantwoordelijkheid zowel binnen als buiten het team indien nodig. Daarnaast vind ik zelfreflectie en humor belangrijk binnen mijn contact met klanten, collega’s en/of cliënten.

Tevens ben ik betrokken bij het geven van trainingen binnen de GGZ als co-trainer. Dit gebaseerd op mijn ervaring als GZ-psycholoog in het geven van groepstrainingen aan cliënten en deskundigheidsbevordering aan collega’s. Daarnaast geef ik al een aantal jaren les over de psychopathologie aan zorg-professionals buiten de GGZ.

Als persoon zou ik mezelf omschrijven als nieuwsgierig, stressbestendig, doortastend en flexibel. Ik vind het fijn om in teamverband te werken, maar kan ook goed autonoom werken en neem mijn verantwoordelijkheid zowel binnen als buiten het team indien nodig. Daarnaast vind ik zelfreflectie en humor belangrijk binnen mijn contact met collega’s en/of cliënten.