Skip to content

Coaching & Training

Het Wijmans en Partners Instituut biedt verschillende trainingen en coachingstrajecten aan voor professionals.

Het Wijmans & Partners Instituut biedt verschillende trainingen en coachingstrajecten aan voor professionals. Onze trainingen zijn ontstaan door jarenlange ervaring binnen de forensische psychiatrie, het gevangeniswezen, de geestelijke gezondheidszorg en het bedrijfsleven. De trainingen worden op maat gemaakt naargelang uw wensen en verwachting. Binnen de trainingen combineren we theorie en praktijk met elkaar en werken we vanuit onze brede ervaring en het ‘what works’-principe.

Wij bieden trainingen aan gericht op agressiehantering en omgaan met moeilijke doelgroepen voor professionals binnen uw organisatie. Daarnaast bieden we trainingen aan op het gebied van risicomanagement voor managers/bestuurders binnen uw organisatie. En voor eventuele cliënten binnen uw organisatie kunnen wij een training gericht op agressieregulatie aanbieden. Uiteraard zijn de verschillende trainingen ook met elkaar te combineren.

 

Verder bieden wij individuele coachingstrajecten gericht op professionals en/of managers binnen uw organisatie. En kunnen wij voor verschillende niveau’s binnen uw organisatie een deskundigheidsbevordering verzorgen, waarin wij belangrijke thema’s onder de loep nemen en hier nieuwe werkmethoden voor belichten en ruimte creëren voor casuïstiek. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s; psychopathologie, transculturele hulpverlening, medicatie en middelenmisbruik, internal branding, etc.’

Wat bieden wij aan ?

Waarom Wijmans &
Partners Instituut ?