Het Wijmans en Partners Instituut heeft een drietal specialismen. 

Het kent zijn expertise op het gebied van business development, coaching en training en behandeling in de basis-GGZ.

Wie zijn wij

Het Wijmans en Partners Instituut bestaat uit zeer deskundige professionals met verschillende specialisaties. 

Het Wijmans en Partners Instituut wordt geleid door een dynamisch team; Julian Wijmans (direkteur, manager, behandelaar), Allan Miguel Janssen (manager monitoring en training) en Daniël van den Berkmortel (manager GGZ en training). Hiernaast maakt het instituut gebruik van verschillende partners zoals basis-psychologen, trainers, training acteurs, ervaringsdeskundigen, fysiotherapeut/manueeltherapeut.

Het Wijmans en Partners Instituut heeft expertise op het gebied van business development. Ons instituut heeft diverse specialisten met veel praktische als theoretische kennis op het gebied van bedrijfsvoering en ontwikkeling, we zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en methoden. Wij kijken samen met u naar uw huidige bedrijfsprofiel en bepalen een strategische koers aan de hand van uw kernwaardes en doelstellingen. Monitoring en advies staan hierbij centraal waarbij wij overstijgend denken bevorderen vanuit een helipkopterview.

Het instituut biedt verschillende trainings-en coachingstrajecten voor professionals om ontwikkeling te verbreden en te verdiepen. 

Het Wijmans & Partners Instituut heeft zijn missie vertaald naar business development door de kennis en kracht van elke discipline binnen het instituut maximaal te benutten door intensieve en korte communicatielijnen met elkaar te hebben waarbij het realiseren van het doel en internal branding gelijk aan elkaar staan.

 

Het Wijmans & Partners Instituut kent en basis GGZ afdeling. 

Deze is opgericht vanwege de meerwaarde die de samenwerking tussen verschillende experts binnen ons instituut biedt. 

Het is de missie van het Wijmans & Partners Instituut om -elk vanuit de eigen expertise- samen een product/behandeling van hoge kwaliteit te leveren. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er in de GGZ meer aandacht is voor de wisselwerking tussen geestelijke en lichamelijke klachten. We geven zorg en begeleiding op maat. We bieden zowel behandeltrajecten in de basis-GGZ als coaching en trainingen, altijd afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de cliënt(-en).